"Мерцедес" се преобърна след удар в стълб в Шумен

  • 01 декември 2012 16:24

  • 1635
  • 1
"Мерцедес" се преобърна след удар в стълб в Шумен
©

Лек автомобил се преобърна след сблъсък в стълб в града в Шумен, съобщиха от ОДМВР в Шумен.

В 15.06 часа от спешен телефон 112 е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие на бул. "Симеон Велики" в Шумен - посока Тракийски квартал, малко преди отбивката за индустриалната зона. На място е изпратен полицейски екип, екипи на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" и на Центъра за спешна медицинска помощ.

30-годишният М.С. загубил контрол над управлявания от него лек автомобил "Мерцедес" със софийска регистрация, блъснал се в стълб, след което се преобърнал с автомобила върху пътното платно. Откаран е в шуменската болница. След преглед е освободен. Тестван е с дрегер за алкохол. Не е отчетено наличие в издишания въздух.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1635 1

Коментари 1

Добави коментар
Георгиев

2012.12.02 | 09:57

1
Случи се пред нас.Пътувахме с такси.Беше страшна гледка.Имахме късмет ,че не стана ,когато ни задминаваше колата.След инцидента реагирах след няколко секунди.Обадих се на 112.Но това няма значение.Радвам се,че е имало бърза реакция от службите и шофьорът е без особени здравословни проблеми. Истински късмет е и че наоколо нямаше хора/по пътеката/ и коли.В противен случай ,можеше да има и жертви. По този булевард понякога някои карат като по магистрала.Особено в по-късните вечерни часове...

Добави коментар

Водещи новини