Цветан Цветанов се срещна с конгресмен Ричард Нийл

  • 01 декември 2012 06:53

  • 734
  • 0
Цветан Цветанов се срещна с конгресмен Ричард Нийл
©

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи господин Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с конгресмен Ричард Нийл – съпредседател от Демократическата партия на САЩ на Групата за приятелство с България в Конгреса, съобщиха от пресцентъра на МВР, предаде "Фокус".

По време на срещата вицепремиерът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа запозна конкресмен Нийл с постигнатото от българското правителство в областта на правоохраната и сигурността на гражданите, както го информира и за основни параметри на вътрешната политика и финансовата стабилност в страната. Допълнително господин Нийл беше запознат с различни аспекти на регионалната сигурност в Югоизточна Европа и на Балканите. Вицепремиерът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа отправи покана към конгресмен Ричард Нийл да посети България в удобно за него време през 2013 година.

Конгресмен Ричард Нийл е съпредседател на Демократическата партия на САЩ на Групата за приятелство с България в Конгреса на САЩ, водеща фигура в изработването на множество значими законопроекти в областта на бюджета, финансите и данъчната политика. Конгресмен с дългогодишен парламентарен стаж (от 1988 г.), г-н Нийл е избран за съпредседател на Групата за приятелство с България през лятото на 2012 година.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
734 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини