Миските на Чолов вървели с кокаин за гарнитура

  • 29 ноември 2012 06:04

  • 5508
  • 3
Миските на Чолов вървели с кокаин за гарнитура
©
"Тръгвай с 6 чанти за 3 дни". Това била паролата, че дадена моделка от FH1 е наета за 3 дни, но ще трябва да се яви по служба с 6 дози кока. Момичетата взимали дрогата от специални куриери на модната агенция, които доставяли белия прах, пише "Стандарт".

 
Той бил от най-високо качество, защото вървял само в пакет с манекенките. Знаело се, че е предназначен за елитни клиенти - политици, магистрати, дипломати и бизнесмени. Даже - асове от Холивуд. Грам първокласна кока с миска за "гарнитура" струвал 2 пъти по-скъпо, отколкото на улицата. Чолата и сие искали по 200 лв. за дозата. Още 1500 лв. прибирали за цял нощ в прегръдките на миска. 3-дневните лудории се харчели с отстъпка - 3 бона за 72 часа. А воаяж от цяла седмица в чужбина излизал не по-малко от 5000-6000 лв. Ако пътуването е зад граница, а в куфара имало и дрога, се начислявала такса "риск" - по 3000 лв. отгоре, съобщиха запознати. За редовните клиенти цените падали почти наполовина. Хит сред заможните бизнесмени били воаяжи в чужбина, при които моделката идвала директно във Виена примерно. Така нито съпругата, нито конкурентите, нито ченгетата можели да засекат "опасната връзка".

Манекенките се поръчвали и по интернет. За да си резервираш мацка обаче, ти трябвала препоръка. Едва тогава администраторите ти давали оторизация. Манекенките "с консумация" имали агенти и в страната. Преди 2-3 г. например известен пловдивски бизнесмен размятал каталог с миските от FH1. Срещу всяка снимка имало тарифа. Чиста работа - ако някой подозрителен питал, сумата била за фотосесия с модела. По-късно цифрите били заменени с цветни отправки - все указвал коя "категория" е хубавицата.

Офисът на FH1 на столичната ул. "Хан Аспарух" 22 не бил използван за бардак, научи "Стандарт". В ресторант наблизо ставали разплащанията, а босът Росен Чолов идвал или с лимузина БМВ или с джип "Мерцедес GL" с 4-ма души охрана. Офисът на FH1 граничел с бардака на хората на Алексей Петров, ударен преди година. Свързвала ги ограда във вътрешния двор, казва ядосан комшия. Антимафиотите дебнели офиса от септември а външното наблюдение стояло на ъгъла през последните 2 седмици.

Разследващите признават, че прокуратурата най-трудно ще докаже обвиненията в трафик на хора и склоняване към проституция. Миските не са имали класически сводник. А и са пътували до хижи и хотели у нас и в чужбина доброволно. Парите за "услугата" пък получавали на ръка. Общо 17 обвинения ще бъдат повдигнати на Росен Чолов от спецпрокуратурата днес, съобщиха източници от обвинението. Освен като организатор на престъпна група мъжът на Ирена Милянкова ще бъде подведен под отговорност и за склоняване към проституция, притежание на дрога, оръжие, както и за пране на пари от незаконната дейност.

Версията на сводниците от FH1 е, че антимафиотите са ги ударили, защото не си плащали "вноските" през последните 4 месеца. За връзката им със службите отговарял някой си Боби, а човекът, който прибирал парите, бил Пламен Мухата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5508 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
bat pan4o

2014.03.28 | 08:23

3
А ДОБЬР ДЕН БЕ ТО Е ЯСНО КАКВИ СА МОДЕЛКИТЕ И КАК СА СТАНАЛИ ТАКИВА.УМРЯХ ОТ СМЯХ КАТ ГИ ГЛЕДАХ ПРИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ КАК СЕ ОПРАВДАВАТ И СЕ МЬЧАТ ДА НИ УБЕДЯТ ЧЕ НЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА.ЕДИНСТВЕНО СИНОПТИЧКАТА НИКОЛ Е СВЯСТНА НО ТУК РАБОТАТА Е ДРУГА-МАИКА И БАЩА И СА ПОЛИЦАИ И СА Я ПАЗИЛИ ОТ ГЛУПОСТИ.

2013.09.04 | 18:05

2
KOI KUM KOI SVAT KOI NA BULKATA BRAT ZA EDNI BRADWA ZA DRUGI PE$4$ALBA
Цв.Цв

2013.09.04 | 18:05

1
Всеки който закъснее с вноската....... да си знае!

Добави коментар

Водещи новини