Обама и Борисов ще обсъждат атентата в Бургас

  • 27 ноември 2012 19:53

  • 857
  • 1
Обама и Борисов ще обсъждат атентата в Бургас
©

Атентатът в Бургас ще бъде в центъра на разговорите между американския президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и българския премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Посланикът на Съединените щати у нас Марси Рийс заяви, че инициативата за срещата в Белия дом на трети декември е на американската страна, предаде БТВ.

„Президентът Обама е поканил премиера на тази среща в Овалния кабинет. Разбира се, ще бъдат дискутирани теми от двустранен и регионален интерес. Аз мисля, че президентът Обама ще иска да чуе докъде е стигнало разследването на атентата в Бургас, ще бъдат засегнати и актуални въпроси по отношение на мисиите на НАТО, особено в Афганистан”, заяви Рийс. „Вероятно ще поговорят и по теми, свързани с върховенството на закона, тук в България”, добави тя.

„Според мен една от основните роли на един посланик е да обяснява каква е американската позиция по "темите на деня". Аз ще следвам това поведение”, обеща Марси Рийс.

Последвайте канала на

857 1

Коментари 1

Добави коментар
сарах

2012.11.28 | 15:04

1
Какво има да говорят - на всички специалисти е ясно, че това е работа на МОСАД!

Добави коментар

Водещи новини