Издирват кола, предизвикала катастрофа

  • 21 ноември 2012 16:09

  • 1272
  • 0
Издирват кола, предизвикала катастрофа
©

Шофьор предизвика катастрофа близо до стадион „Спартак” и избяга от произшествието, съобщиха от полиция във Варна.

Пътният инцидент е станал в понеделник следобед на кръстовището на ул. „Ян Палах” с бул. „Цар Освободител”. Автомобил, който в момента се издирва, навлязъл в кръстовището при червен сигнал на светофара и блъснал „Пежо”. След сблъсъка е напуснал произшествието, поясняват от полицията.

Вследствие на удара е пострадал 6-годишен пътник в пежото, който е получил контузия на главата. Детето е прегледано в болница и по-късно освободено.

От полицията апелират хората, станали свидетели на произшествието, да се обадят в сектор «Пътна полиция» или в най-близкото поделение на МВР. По първоначална информация виновният автомобил за катастрофата е с английска регистрация.

Още едно дете пострада на пътя през изминалото денонощие във Варна. 10-годишно момиче е било блъснато вчера следобед на бул. Хр. Смирненски”, на 50 метра от спирка „Мир”. Детето е пресичало пътното платно, когато е било пометено от „Мерцедес”, управляван от 43-годишен варненец. Момичето е получило контузия на главата, но е без опасност за живота. От полицията съобщават, че виновникът за катастрофата е шофьорът на мерцедеса.

Последвайте канала на

1272 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини