Оракулът от Шамбала: Апокалипсисът идва, 10% от хората ще загинат след 21.XII

  • 21 ноември 2012 10:26

  • 37109
  • 59
Оракулът от Шамбала: Апокалипсисът идва, 10% от хората ще загинат след 21.XII
©

Апокалипсисът ще дойде, когато планетите се подредят в една линия и Слънчевата система навлезе в нулева галактическа зона. Възможно е в този период 10% от човечеството да загине. Това предсказва лама от Тибет, който е известен като Оракулът от Шамбала. Той е описал виденията си в послание до НАСА. Според него тези събития ще се случат на 21 декември 2012 г., съобщава Dartsnews. Ламата дава и съвети какво да се прави в двете катастрофични седмици в края на месеца.

Факт е, че планетите от Слънчевата система ще се подредят в права линия на 21 декември тази година. Ламата от Тибет смята, че рискът от катастрофа точно тогава е "значителен". В посланието си до НАСА Оракулът твърди, че на 21 декември 2012 г. Земята, заедно с останалите планети от Слънчевата система, ще навлезе в галактическата “нулева зона”.

Нулевата зона е пространство, където не могат да се разпространяват никакви енергии. Ще настъпи пълна тъмнина и тишина, ще бъдат изключени електричеството и природният газ. В тъмнината ще има избухвания от светлина, а също игра на светлини и сенки. Понякога на хората ще им се струва, че наоколо бродят фигури, като че ли мъртъвците са излезли от гробовете си. Земята ще се тресе, но леко, и все пак ще има рухнали сгради. Животните ще се заровят в дупките си, а хората ще напуснат големите градове, твърди Окарулът.

Животните ще усетят по-рано от хората прииждането на космическата тъмнина и ще се заровят в дупките си, продължава Оракулът от Шамбала. Хората ще бъдат изненадани от промяната, много от тях ще полудеят .

Тибетският пророк дава и някои препоръки за оцеляване на човечеството. Всички започнати дела трябва да се приключат до 21 декември. Да се изчистят заемите и да не се започват нови начинания. На 20 декември хората да вземат със себе си децата си, всички важни документи, пари и храна и да напуснат големите градове. Там, където успеят да се подслонят, да си приготвят вода, дърва и свещи, защото няма да има електричество в продължение на два месеца. В дните на космическа тъмнина прозорците да са закрити с плътни пердета и никой да не прави опити да гледа отвътре навън. Когато светлината се появи отново – да не бързаме с връщането в градовете. Най-добре е да се живее сред природата до пролетта. Страшният катаклизъм ще продължи две седмици, но последиците ще се усещат дълго след това, чак до началото на февруари. Земята ще излезе от нулевата зона на 7 февруари 2013 година. Пълното възстановяване на живота такъв, какъвто е бил, ще се случи в края на март.

Апокалипсисът кардинално ще промени човешкото мислене. Човечеството ще стане по-духовно, вниманието ще се концентрира върху духовното и върху човешкото здраве.

В календара на маите, който нашумя особено много напоследък, 21 декември също е отбелязан като дата, която ще промени света. Според древния народ тогава няма да настъпи краят на света, а началото на нова ера за човечеството, в която хората ще се върнат отново към природата и ще станат по-духовни.

В подготовка за фаталната дата практичните французи вече обявиха, че на 21 декември ще отворят бункерите от Втората световна война по отбранителната линия Мажино. Всички желаещи ще могат да се скрият там, докато отминат катаклизмите.

Отбранителното укрепление е на север от Елзас и е правено в продължение на едно десетилетие - от 1930 до 1940 г. На 30 метра под земята има кухни, генератори за ток, кафеварки, машини за белене на картофи, бойлери, както и казарми и бронирани кули, които са свързани с тунели, дълги до три километра. Чистият въздух се "доставя" в бункерите по венитлационни шахти. Има и вода.

Последвайте канала на

Novini.bg
37109 59

Коментари 59

Добави коментар
Посветен

2012.12.20 | 16:01

59
Това е така. Последните дни на настоящата епоха действително ще са тежки, но само за част от населението на планетата. Ние както винаги ще минем метър стига да не забравим кой сме и какво тече във вените ни. Другите да му мислят. Вижте дами и господа всичко това може да ви се струва, като игра но за жалост това не е така. Предстоят тежки събития, които ще поставят на изпитание нашата смелост,воля,вяра и решителност, от това как ще се представим зависи много да не кажа всичко. От вас зависи дали ще приемете моите думи на сериозно или просто ще се изсмеете, всеки има право на избор, такава е играта. Време е да направите вашият избор. И накрая помнете че сте Българи,бъдете горди че сте Българи, знайте че ние сме по-силни и по-могъщи от другите нации. Винаги сме били и винаги ще бъдем. Когато настъпи Нощта станете и накарайте онези който паднаха за вашата свобода да се гордеят с вас, покажете че сте достойни за кръвта която тече във вените ви,покажете че сте достойни да се наричате Българи. Не веднъж сме показвали на света кой са Българите, този път не трябва да е по-различно. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.
Друг просветен

2012.11.22 | 19:11

11
обши приказки
thin

2012.12.20 | 16:00

58
Ние с всяко ново правителство имаме нов Апокалипсис, така че българите сме претръпнали на Апокалипсиси...да му мислят останалите хахаха

2012.12.20 | 14:36

57
Всяка вечер се моля да умра колкото се може по рано и като прочетох тази новина, мамка му.. най накрая видях светлинка в тунела !!!
imid

2012.12.19 | 21:12

56
Ако нищо не се случи ще се отложи за по късна дата!
rivendell

2012.12.19 | 21:05

55
toq gazar da otide toi da jivee cqla zima sred prirodata na sveshti,posle ako ne e stanal na kubche ili ne sa go izqli chakalite shte go pitam dali e zdravoslovno

2012.12.18 | 23:38

54
Аз пък предлагам да изпратим Дянков и Бойко да им се скарат и понапляскат тия планети.Ще ми се нареждат в линия те!ГЕРБ не позволява!Да знаете, че Станишев е виновен.Направил е коалиция с тия планети да провали мандата на ГЕРБ, щото не можа да ги свали толкова пъти вече.
....

2012.12.12 | 14:09

53
Да идва най-сетне този край на света,че сега това нашето живот ли е.Който оцелее ще види поне дали са останали магистралите здрави.
jokera

2012.11.22 | 23:58

40
Тибетският пророк дава и някои препоръки за оцеляване на човечеството. Всички започнати дела трябва да се приключат до 21 декември. Да се изчистят заемите :) :) :) varnete parite na bankite e poslanieto :D ei sega otivam i az da si vr6tam zaema da znae6 napu6lqk :D

2012.12.12 | 14:08

52
Банките трябва да дават съвети "Теглете пари колкото искате и се радвайте на живота, че света ще свърши!" и после яки лихви! :D
Левон Хампарцумян

2012.12.12 | 14:08

51
Тази "новина" е написана лично от мен - Левон Хампарцумян! Да не си помислите, че само заемите трябва да върнете, не и трябва да внесете предсрочно всички лизингови вноски!
pepino

2012.12.12 | 14:02

50
Важно е да се знае , че е имало няколко промени на полюсите . Тези промени са внезапни и са се случвали буквално в рамките на няколко часа . Сведенията идват от археологически и геологически проучвания . Интересното е , че по една или друга причина това се случва на около 25 000 години . Тези изследвания нямат нищо общо с календара на никой , това са си научни факти . А колкото до това , кога ще се случи отново никой не е сигурен както и самите учени . Аз лично ще отида на екскурзия по това време , празници са все пак :)

Добави коментар

Водещи новини