Испания е на ръба на фалита

  • 21 ноември 2012 09:46

  • 1053
  • 2
Испания е на ръба на фалита
©

Стотици испански села и градове са на ръба на фалита.

Същото важи и за много от регионите на страната. Националните спасителни фондове са празни, а безработицата продължава да се увеличава. Но премиерът Мариано Рахой отказва да поиска спасителни средства от ЕС, пише австрийският вестник „Ди Пресе”.

„Най-лошото вече е зад нас”, твърди консервативният министър-председател Мариано Рахой една година след идването си на власт в изпадналата в криза Испания. Позитивните промени обаче явно за останалите остават тайна. По време на триумфалното си избиране през ноември 2011 година Рахой бе смятан за носител на надежда, но тази еуфория бързо отшумя.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1053 2

Коментари 2

Добави коментар
защо Германия не е в криза

2012.11.28 | 03:05

2
Защо Германия или Австрия не са в криза ? защото испанците са пумияри като гърците и италианците. а ние сме още по-зле.
БАЙ ШИЛЕ

2012.11.22 | 11:13

1
Пенко, Пенкооооо, Германия и след Втората Световна война ли е експлоатирала ресурсите на голям брой държави бре ????? Ти въобще знаеш ли кои държави са били най-големите колонизатори и експлоататори в света бре Пенко ????? Ейййййй, Пенко да та светна, че Испания е една от тях - цял живот свикнали на роби и заграбвали от половината свят богатствата !!!!!! Ама свърши тая със заграбванетооо и сега требва да се бачка, не може само фиестии братче !!!!!! А немеца все си работи яко, и не просто произвежда, а се слави като най-прецизен в производството си !!!!! А за нас кво да кажа - ние и преди и сега все сме гледали да се скатаем, да поизлъжем, нещо далаверката, или ако може пък да гепим още по добре !!!!! Иначе сме ненадминати в това да казваме колко сме работливи (а всъщност на никой не му се работи и гледа да се скатае), колко сме умни и изобретателни (особенно като става въпрос за лесни парички или разни далавери и схеми), и колко сме добри като хора (за това у всеко село или град всекидневния тупаник е на почит особенно сред младите) !!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини