Пароли на министерство на отбраната лъснаха на снимки с принц Уилям

  • 20 ноември 2012 21:41

  • 1426
  • 0
Пароли на министерство на отбраната лъснаха на снимки с принц Уилям
© Getty Images/Guliver

Редица снимки на принц Уилям бяха светкавично свалени от интернет от представители на британския дворец. Причината била, че на заден план са показани пароли на министерството на отбраната.

Кадрите пресъздават как принц разказва на съпругата Кейт за живота му като пилот на издирвателен и спасителен хеликоптер на Кралските военно-въздушни сили. Те обаче показали повече от планираното, съобщава АФП, цитирана БТВ.

"Заради административен пропуск тези снимки не бяха надлежно изчистени и показваха потребителски имена, пароли и компютърни екрани на министерството на отбраната", съобщи говорител на министерството.

Според говорителя паролите и потребителските имена не са били подновени като предпазна мярка. "Щастливи сме, че снимките не нарушават регулации в областта на сигурността. Всички снимки бяха поправени и публикувани повторно. Учтиво молим медиите да използват тези снимки", допълни още той.

30-годишният Уилям, който един ден ще оглави въоръжените сили на британската монархия, се присъедини към Кралските военно-въздушни сили през 2010 г. и стана пилот на издирвателен и спасителен хеликоптер през юни миналата година.

Последвайте канала на

1426 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини