Търсят кой да внесе кандидатурата на Петър Стоянов за КС в парламента

  • 20 ноември 2012 20:01

  • 1805
  • 6
Търсят кой да внесе кандидатурата на Петър Стоянов за КС в парламента
©

Нито един депутат от СДС в "Синята коалиция" не се е ангажирал да внесе кандидатурата на Петър Стоянов за конституционен съдия, издигната днес от ръководството на партията, съобщава "Дневник", позовавайки се на информация на присъстващ на провело се тази вечер заседание на парламентарната група.

Деветимата народни представители на СДС са лоялни към фракцията на Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, който е и съпредседател на парламентарната коалиция. На заседанието се е разбрало, че никой от ръководството на партията не е разговарял със сочения за евентуален вносител Лъчезар Тошев. Другият обсъждан депутат е Кирчо Димитров, с когото били водени разговори, но той също не бил поемал отговорност да бъде вносител на предложението за нов конституционен съдия. На днешното съвещание на националния изпълнителен съвет на ръководството са присъствали депутатите Димо Гяуров и Любомир Иванов. Отсъствал е Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.
Според присъствалия на съвещанието на парламентарната група дори са били подхвърлени шеги, че този пост е твърде нисък за Петър Стоянов и няма как парламентарната група да подкрепи най-успешният президент от началото на демокрацията да бъде изслушван от Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после.

От ДСБ казват,
че все още няма постъпило предложение до парламентарната група и затова е рано да кажат дали ще подкрепят кандидатурата на президента от 1997 до 2002 г. От партията на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - запазват позицията си, че първо трябва да бъде отменено решението за избор на Венета Марковска и след това да бъде гласувана новата кандидатура. Според тях, въпреки че днес тя е подала молба за пенсиониране, това не пречи тя да е конституционен съдия.

"Борисов прехвърля всички проблеми от болната към здравата глава", каза по-рано Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на. Според него премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който посочи на СДС да номинира конституционен съдия, си е свършил работата и вече "контролира дясната партия и ще я използва за патерица". "От гледна точка на Кабаиванов това е пълен провал, защото само "Синята коалиция" гласува против Марковска", добави Димитров. По думите му след този ход лидерът на СДС и себе си няма да може да убеди, че е опозиция.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1805 6

Коментари 6

Добави коментар

2012.11.21 | 21:11

6
Не му ли светва лампата при тази ситуация!? От 10 депутати от СДС никой не го припознава!И след тази успешна за нашите стандарти кариера ще я затрие след прегръдката с ББ и неговите нови клакьори.Интересно с какво го държат, за да приеме този резил да бъде номинация на политически тарикати.
grgre

2012.11.21 | 21:10

5
аз я внасям!

2012.11.21 | 21:10

4
Няма какво да се внася, направо да се ИЗНАСЯТ!!!
exoooo

2012.11.21 | 21:09

3
Е как кой????? Другия мангал естествено е.
до слепите и глухите

2012.11.21 | 21:09

2
Както винаги разумни, принципни и последователни АНТИКОМУНИСТИ .

2012.11.21 | 21:09

1
Аз предлагам вносители да са Бойко, Сергей, Ахмет и Наакания комита Я..

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини