Руснаците на протест срещу измамите с имоти у нас

  • 18 ноември 2012 11:33

  • 2219
  • 3
Руснаците на протест срещу измамите с имоти у нас
©

Руснаци се събраха на протест срещу измамите с имоти у нас.

Демонстрацията се е провела в събота на Тишинския площад в Москва, по време на международна изложба за недвижими имоти, се пише в писмо до българските медии, информира Нова телевизия.

Няколко души, станали жертви на нашата строителна фирма "Ес Пи Ес" ЕООД , ръководена от Стамат Стаматов, опънаха плакати с надписи "Руснаци търсят помощта на премиера Борисов и президента Путин!" и "Измамниците строители в България са реалност".

Фирмата "Ес Пи Ес" ЕООД продавала апартаменти в своите комплекси, сред които и "Даймънд Бей" в курорта Слънчев бряг. Те обаче били заложени в банка, която наложила запор върху имотите.

Десетките потърпевши руски семейства вече са се обърнали с открито писмо с молба за помощ към българските държавни органи и лично към министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975.

"Планираме да продължим своите акции, докато българското правителство не обърне внимание на нашия проблеми. Знаем, че не сме сами в своята беда. Не искаме да загубим спестяванията си и не желаем сънародниците ни да попаднат в същата ситуация", пише в писмото.

Протестиращите обещават в най-скоро време да организират демонстрация и пред българското посолство в Москва.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2219 3

Коментари 3

Добави коментар
българин

2014.10.10 | 16:06

1
ами спрете да купувате в бг.

2014.10.10 | 16:06

3
По-добре славяни, отколкото турци, евреи и други техни гъзоблизци...
Boss

2014.10.10 | 16:06

2
Ако те не купуват, кой искаш да купува? Магустите или евреите? По- добре да са руснаци: славянски души и по- близко до нашата същност! Отколкото френски туристи-терористи, парашутисти или американски гробокопачи!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини